söndag, februari 03, 2008

Attityd

Det var scrapmara på Papprika igår. Alldeles, alldeles........ underbart - som vanligt!
Tack för all inspiration alla ni som var där. Här är kvällens sista LO. Jag gjorde 5 LOs och ett kort igår. Den kommer mer senare, jag är lite för trött just nu. *ler*

kram /A

5 kommentarer:

Helena4P sa...

Hej. Tack sjhälv för trevligt sällskap. Önskar att tiden inte gick så fort när man har som roligast. Hoppas du kom upp ordentligt till kyrkan. Ha. Ha...

Kram Helena (satt mitt emot dig ).

Catharina sa...

Hej Anna och tack för igår! Faktum är att vi nog inte setts tidigare som jag trodde, utan att jag bara kände igen dig från PappRikas forum! Ha det bra!! Och du, ATTITYD - layouten blev SUPERNICE!! Kram Catharina (som satt bredvid Åsa och var rabiat om rosa barnkläder...)

Anonym sa...

jag har själv skapat en blogg nu måste ju vara som alla andra.HiHiHi...

Anonym sa...

Tackar också för igår! Varför är det alltid dax att packa ihop när det börjar bli som allra roligast =( ..hoppas vi ses snart igen! ATTITYD den är ju bara för bra! Superfin!
Kram Åsa L.B

Jenny sa...

Tack för i lördags och ett jättetack för skjutsen. Hoppas det gick bra sista biten hem för dig också. Blir så grymt imponerad av dig att du hinner göra sååå många fina LOs. Nästa mara ska jag vara mer förberedd och utnyttja tiden mer efferktivt :)

Kram Jenny